Service & Onderhoud

 

Service

Alle trampolines hebben 2 tot 10 jaar garantie op het frame en van 1 tot 5 jaar op de veren, de springmat, het randkussen en andere accessoires. (afhankelijk van het type trampoline) Onderdelen kan u steeds bijbestellen, zelfs jaren na aankoop. Een investering in een trampoline met een langere garantieperiode en een goede service na verkoop garandeert jarenlang, onbezorgd springplezier.

Bij de premlium trampoline is er zelfs een terugkoopgarantie. Indien u de trampoline binnen het jaar terug brengt betalen wij u 70% van de aankoopprijs terug. Binnen de 2 jaar nog 60% en binnen de 3 jaar nog 50 % van de aankoopprijs. Als dat geen service is.

Is een trampoline gemakkelijk in elkaar te zetten ? Ja hoor, op een goed halfuurtje staat ze in elkaar. Wilt u niet sleuren met de verpakking dan komen wij de trampoline bij u af leveren tegen uitzonderlijk aantrekkelijke voorwaarden. En heeft u graag dat wij de trampoline voor u instaleren? Dat kan uiteraard ook. Vraag naar de voorwaarden.

Onderhoud

Is een trampoline moeilijk te onderhouden ? Nee hoor. Het randkussen en de springmat kan u gewoon reinigen met een zeepsopje. Om te vermijden dat de trampoline vuil wordt kan u uiteraard deze afdekken met een afdekzeil. De trampolines in onze showtuin staan reeds gedurende 15 jaar winter en zomer buiten. In weer en wind.

Wij nodigen u hartelijk uit om te komen kijken en u te vergewissen van de minimale slijtage gedurende al die jaren. Wij verzekeren u dat de door ons verkochte trampolines, u en uw kinderen jarenlang plezier zullen bezorgen in tegenstelling met de trampolines verkocht in grootwarenhuizen (meestal van Chinese makelij). Deze trampolines gaan maximum 1 tot 2 jaar mee.

Goedkoop is duurkoop. Jammer van het geld, want eens u de smaak van het trampolinespringen te pakken heeft kon u maar beter in een kwaliteitstrampoline geïnvesteerd hebben.